ZandmotorRun

 

4-e editie van de ZandmotorRun

Op zondag 31 maart 2019 vond de 4-e editie van de ZandmotorRun plaats. Het was wederom een groot succes!

285 tevreden deelnemers onder wie

20 kinderen

2.702,50 euro is opgehaald voor de Roparun

Alle deelnemers en vrijwilligers, heel hartelijk bedankt voor deze mooie ZandmotoRun!

Met dank aan fotografen Ed Turk en Jeroen Tibbe zijn impressie en foto's van de run te bewonderen en te downloaden:

http://www.edturk.com/2019/190331-ZMR/index.html
https://youtu.be/nlDRUx-gXQ0
https://bit.ly/2UmQefv

 

De ZandmotorRun is een hardloopwedstrijd die op de Zandmotor wordt gehouden. Gezien het tijdelijke karakter van de Zandmotor, zal deze loop ook een tijdelijk karakter hebben. We weten dus niet hoe vaak we deze loop kunnen organiseren.

Take your time & feel the experience 

Tijdens deze loop staat de beleving centraal, niet de snelheid. Je persoonlijk record kan je door de natuursinvloeden waarschijnlijk niet verbreken, maar we garanderen je dat de ZandmotorRun een onuitwisbare indruk zal maken. Dichter bij de elementen kom je niet!

Ochtendwandeling

Wandel je liever? Dan organiseren wij op de dag van de Run ook een ochtendwandeling. Een ervaren gids helpt je de Zandmotor te ontdekken.

Alle inschrijfgelden naar zorg voor kankerpatienten en hun naasten

Het inschrijfgeld van alle deelnemers komt 100% ten goede aan de Roparun; een groot hardloopevenement dat geld ophaalt voor zorg voor kankerpatiënten en hun naasten. 

De handen ineen voor het goede doel

De loop wordt belangeloos georganiseerd door provincie Zuid-Holland, en twee Roparunteams: team 208 (provincie Zuid-Holland) en team 209 (Mad-Runners). De partijen voelen zich met elkaar verbonden door hun gedeelde liefde voor het strand en hun hart voor het goede doel Roparun. Zij houden de vibe vast van de zeer geslaagde edities van 2016, 2017, 2018 en 2019 en de gedeelde ambitie om de editie van 2020 tot minstens tot zo’n succes te maken!