ZandmotorRun

De ZandmotorRun is een hardloopwedstrijd die op de Zandmotor wordt gehouden. Gezien het tijdelijke karakter van de Zandmotor, zal deze loop ook een tijdelijk karakter hebben. We weten dus niet hoe vaak we deze loop kunnen organiseren.

Take your time & feel the experience 

Tijdens deze loop staat de beleving centraal, niet de snelheid. Je persoonlijk record kan je door de natuursinvloeden waarschijnlijk niet verbreken, maar we garanderen je dat de ZandmotorRun een onuitwisbare indruk zal maken. Dichter bij de elementen kom je niet!

Alle inschrijfgelden naar zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.

Het inschrijfgeld van alle deelnemers komt 100% ten goede aan de Roparun; een groot hardloopevenement dat geld ophaalt voor zorg voor kankerpatiënten en hun naasten. 

De handen ineen voor het goede doel

De loop wordt belangeloos georganiseerd door provincie Zuid-Holland, en twee Roparunteams: team 208 (provincie Zuid-Holland) en team 209 (Mad-Runners). De partijen voelen zich met elkaar verbonden door hun gedeelde liefde voor het strand en hun hart voor het goede doel Roparun. Zij houden de vibe vast van de zeer geslaagde edities van 2016, 2017 en 2018 en de gedeelde ambitie om de editie van 2019 tot minstens tot zo’n succes te maken!

3-e editie van de ZandmotorRun

 € 3.505,50 verzameld! Een mooie bijdrage aan de Roparun!

De compilatie, filmpjes en foto's van de ZandmotorRun 2018 zijn te zien op onze Facebook-pagina. De foto's kunt u hier gratis downloaden:

start

5 km 

10 km

KidsRun

alle foto's