ZandmotorRun

De ZandmotorRun is een hardloopwedstrijd die op de Zandmotor wordt gehouden. Gezien het tijdelijke karakter van de Zandmotor, zal deze loop ook een tijdelijk karakter hebben. We weten dus niet hoe vaak we deze loop kunnen organiseren.

Take your time & feel the experience 
Tijdens deze loop staat de beleving centraal, niet de snelheid. Je pr kan je door de natuursinvloeden waarschijnlijk niet verbreken, maar we garanderen je dat de ZandmotorRun een onuitwisbare indruk zal maken. Dichter bij de elementen kom je niet!

Alle inschrijfgelden naar zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.
Het inschrijfgeld van alle deelnemers komt 100% ten goede aan de Roparun; een groot hardloopevenement dat geld ophaalt voor zorg voor kankerpatiënten en hun naasten.  De loop wordt belangeloos georganiseerd door provincie Zuid-Holland, en twee Roparunteams: team 208 (provincie Zuid-Holland) en team 209 (Mad-Runners) en Ons water.

zandmotor-logo018-internet-3

Zondag 13 mei 2018: 3-e editie van de ZANDMOTORRUN
Op 13 mei 2018 zal het startschot klinken voor deze unieke loop. Wil je meedoen? Vanaf 1 februari kun je je inschrijven via deze site.

Schrijf je hier in

De ZandmotorRun bestaat uit twee afstanden: 5 en 10 kilometer. Inschrijfkosten bedragen €10,00 per deelnemer. Meedoen kan vanaf 12 jaar (5 km) en 16 jaar (10 km). Dit jaar kunnen ook de jonge harlopers tussen 10 en 14 jaar deelnemen aan de Zandmotor KidsRun. Zij lopen een afstand van 2 kilometer en de inschrijfkosten bedragen € 2,50. De opbrengsten van de ZandmotorRun komen volledig ten goede aan de zorg voor mensen met kanker en hun naasten.